Калъфчетата, които се продават в магазините, независимо за какъв модел телефон са, не винаги представляват най-удачното решение от гледна точка на дизайна.

1. Gameboy

Ако сте от онези късметлии, който през 90-те имаха възможността да разцъкват игри на конзолата на Nintendo, не би трябвало да имате проблеми да сложите това калъфче на вашия ултра-фешън и модерен iphone.

2. Дървена апликация

Ако сте от онези хора, които наистина си падат по дизайн и използвате своя телефон не само като "слушалка", но и като моден аксесоар, то дървеното калъфче е за вас.

3. Калъф от тефтер

Ако обичате самоделните неща и сте добър в ръцете, защо не пробвате да си направите калъфче от някой стар тефтер. Просто, елегантно, стилно, забавно.

4. Телефон с шайба

Ако си падате  по старите неща и все още изпадате в приятни спомени за хубавото минало, когато всички въртяха шайбата, то този калъф определено би заинтригувал.

5. Steampunk

Steampunk-а винаги ще има фенове сред любителите на различните джаджи, включително сред  дизайнерите. Резултат от фенщината може да видите на снимката.

6. Бекон

Ако мразите вегетарианците и искате да ги дразните във всеки един момент, то няма нищо по-добро от калъф направен от бекон.