Пред камерите на фирмената телевизия "Планета" фолкпевиците винаги изглеждаха усмихнати, но в същото време с угасването на прожекторите променяли поведението си.


На Мария се падна честта да открива концертите, докато Андреа също мечтаеше за това призвание, но така и не се случи. Всъщност Мария беше посочена като най-капризната певица, която не спирала с безбройните си желания. Освен това изпълнителката страняла от колежките и предпочитала да прекарва повече време със сестра си или разговаряйки по телефона, пише "България днес".


Вечната борба между Галена, Преслава и Анелия кой да закрива концертите продължи и този път. Галена като певица №1 за последната година се пребори в тази битка, докато колежките й трябваше да се примирят с по-ранни появи на сцената.


Напрежението допълнително ескалирало и от появата на двамата дебютанти Фики и Галин. Синът на Тони Староро често е обсъждан от гилдията, че музикалната му кариера се дължи на връзките и парите на баща му и затова колежките му странят от него. Галин пък така и не може завърже силно приятелство в попфолка и голяма част от турнето прекара в компанията на Фики, с когото го свързва общият им интерес към фитнеса.


"Нищо не е като едно време - преди години турнето събираше изпълнителите и всички си правеха невероятен купон. Нещата обаче са се променили - взели са се за големи звезди и имат огромни претенции. Добре, че турнето беше само 9 дни и ситуацията не ескалира", казват хора, пътуващи с фолккервана.