Вторият ден на Мото-събор Ботевград 2016г. започна с детска дискотека.Аниматори забавляваха децата със песни, танци и състезания. Някои от надпреварите бяха по надсвирване с виртуална китара, подскоци с топка, дърпане на въже и последното, най-сладко съревнование – ядене на торта без ръце. Около 30 деца взеха участие в състезанията.


Последва изненада за всички гости на събитието - те бяха поздравени с изпълнение от Духов оркестър-Ботевград с ръководител Иванка Савова и Мажоретен състав-Ботевград с ръководител Иванка Христова. Имаше и още нещо неочаквано, а именно стънт шоу. 


След което бе и водосветът за здраве на присъстващите, извършен от отец Димитър. Малко по-късно е обиколката на града и поднасянето на венци и цветя от името на присъстващите мото клубове пред паметника на патрона на Ботевград – Христо Ботев.


През днешния следобед се провеждат и редица състезания като това за най-много хора на един мотор, най-бавно каране на мотор и др. Непосредствено преди концерта на РОК КРАЛИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ – МИЛЕНА СЛАВОВА  ще бъде награждаването на всички печеливши, а след това и тегленето на томболата с голямата награда.


Ива Николова