Докато в редица селища от страната приемът на деца в детските заведения става със списъци и много от тях не са приети, от  ДГ „Еделвайс” – Етрополе обявяват, че към    01.06.2017 г., имат свободни места и в двете възрастови групи:
 1. В Първа възрастова група 2-4 годишни с целодневна организация – 22 места.
2. Във Втора възрастова група 5-6 годишни с целодневна организация –10 места.
Необходимите документи, които се подават на място в детската градина, всеки работен ден от 8.00 до 17.00 часа, в срок до 05.09.2017 г. са:
1. Заявление по образец./Приложение№1
2. Копие от удостоверение за раждане на детето (с представяне на оригинал за сравнение).
3. Документи, издадени от компетентни органи/личен лекар/ за удостоверяване на обстоятелства, свързани със здравословното състояние на децата.
.
И Н Ф О Р М А Ц И Я  З А Д Е Т С К А Т А  Г Р А Д И Н А:
Детска градина „Еделвайс“ се намира в кв.8.гр. Етрополе.
Тук се възпитават и обучават 160 деца в шест възрастови групи. За тях се грижи високо квалифициран персонал.
ДГ разполага с много добра  материално – техническа база, оборудвани кабинети, , просторни занимални, самостоятелни спални и сервизни помещения за всяка група.   По проект „Красива България“ дворното място е облагородено. Имаме площадки за всяка група, оборудвани с ергономични, красиви и функционални  играчки, ударопоглъщаща настилка, амфитеатрална сцена, минифутболно игрище, опитно поле  и много зеленина – дървета и храсти.
Храната отговаря на всички изисквания за рационално хранене на децата от 2-7 годишна възраст, предлагайки 5 хранения на ден, и се приготвя в кухненския блок на ДГ.
В детската градина децата се социализират по- лесно, придобиват необходимите знания, умения и компетенции , и се подготвят за училище. Тук работим за тяхното емоционално благополучие и личностно развитие.
Като допълнителни дейности в ДГ се предлагат занимания по таекуон-до, народни танци, спортни танци, английски език
П О К А Н А
Родителите, които желаят, могат да посетят и да разгледат детската градина във всеки работен ден от 9.00ч. до 11.30ч. часа и след обяд от 16.00ч. до 17.00ч.
В детската градина е създадена необходимата организация за информиране на родителите по всички въпроси, свързани с приема и организацията на предучилищното образование.
Данните получихме по електронната поща от Директорката на детската градина
Татяна Маринова


За директна справка потърсете: Детска градина „Еделвайс“
гр. Етрополе   кв.8 , тел:0720-6 2244, e-mail tatianamarinova1@abv.bg