Ще бъда кратък. По отношение на онзи период от мача, в който се случиха нещата по трибуните, няма какво да добавя. Всичко беше казано. А мисля, че това, което се каза, не бе ново, всички вие го знаете.


Само искам да кажа, че този сценарий, който правят определени хора в българския баскетбол, го правят и на терена, и извън него. Нашият отбор игра лошо през второто полувреме и загуби. Имаше лош процент стрелба и не можа да отговори на агресивната игра на съперника, който е отличен отбор.


Но, докато аз съм треньор на този отбор, няма да позволя на никого да каже: не можеш да говориш за съдиите, тъй като си играл лошо. Всичко това, което се случи, може да травмира децата. Може дори да откаже част от привържениците ни да идват на мачове. Но една от причините заради която аз съм тук, са и тези хора, които идват да ни подкрепят. За мен е чест да има такива хора, които ни подкрепят навсякъде, дори и в чужбина. Да отидете чак в Кипър и да видите шал на Балкан, не може да останете равнодушен.


Ще завърша с това, че докато вие, журналистите, не наричате нещата с истинските им имена, то и вие сте съучастници в това, което се случва.