Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 22.04.2019


Овен

Днес ще сте изпълнени с много енергия, но ако събитията не се развиват според очакванията ви, има риск да реагирате бурно или да се обезкуражите. Не си мислете, че нещата изобщо не вървят – възможно е да се проявявате като твърде нетърпеливи или напористи. Концентрирайте се върху настоящето и не се опитвайте да изпреварвате събитията.


Телец

Днес ще сте неспокойни, така че по-добре ще е да не влизате в пререкания с околните. Ако се съсредоточите върху себе си, има шанс денят да протече приятно. Бъдете внимателни, ако трябва да проведете разговор с близък човек – изслушайте го и погледнете на света от друг ъгъл.


Близнаци

Днес е възможно личните или деловите отношения с друг човек да се изострят. От вас зависи дали ще реагирате по някакъв начин, но, дори и да не го направите, вероятно ще изпитвате вътрешно напрежение. Ако искате да говорите обаче, първо се успокойте – войнствената нагласа няма да ви помогне да разрешите проблема.


Рак

Днес на работното си място или в отношенията с колеги е възможно да се изправите пред някои трудности. Ако някой се опитва да ви се качва на главата, не го обвинявайте – от вас зависи да очертаете някакви граници. Денят е чудесен за дейности, свързани с усъвършенстване и придобиване на нов опит.


Лъв

Днес ще си спестите някои проблеми, ако не бързате за никъде и проявявате предпазливост. Не реагирайте срещу всеки, който ви ядосва – така ще се натоварите излишно, а и едва ли ще постигнете нещо. Малко повече деликатност няма да ви навреди.


Дева

Днес е възможно обстановката в дома ви да стане напрегната. Дори да ви се струва, че друг човек е виновен, първо се успокойте – излезте на разходка или направете нещо, което да ви разсее. Нищо чудно след това да намерите много бързо разрешение на проблемите си.


Везни

Днешният ден е чудесен за ученее, за анализиране на информация, а също и да споделяте идеите си с други хора. Възможно е обаче да кажете нещо, което да не се хареса на някого и да се стигне до дискусия. Ще бъдете по-смели от обикновено и разпалено ще отстоявате мнението си.


Скорпион

Днес вероятно ще ви занимават лични въпроси, чието разрешаване не търпи отлагане. Заемете се сериозно и направете каквото зависи от вас. Добре ще е да посветите вечерта на любимите си хора или на предпочитано от вас занимание.


Стрелец

Днес бъдете по-внимателни, когато общувате с околните – в желанието си да стане на вашето може да не съобразите с нещо важно, да засегнете друг човек или да влезете в напълно безсмислен спор. Денят е чудесен за спортни занимания.


Козирог

Днес няма да е добре да започвате нещо ново, но пък ще трябва да се освободите от старото – почистете дома си, изхвърлете ненужното, подредете работното си пространство. И недейте да се връщате към стари спомени и мисли – това само ще ви обърка.


Водолей

Днес е възможно да сте осенени от някаква нова идея и да изпитвате потребност да я обсъдите с приятел или с близък човек. Хубаво е да мечтаете, но има риск да полетите твърде нависоко и да не помислите за практичната страна на нещата. Денят е чудесен за срещи с приятели и за установяване на нови контакти.


Риби

Днес е възможно да изпитвате известен дискомфорт заради разногласия с колеги и висшестоящи или поради появили се за пореден път проблеми на работното ви място. Опитайте да не се поддавате на силни емоции и мислете практично: какво бихте могли да направите и с какво е най-добре да се примирите, защото не зависи от вас.