Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 13.12.2018


Овен

Днес може да си имате проблеми, които ще дойдат от неправилна комуникация – например, ако се опитвате да налагате мнението си на околните; или да смятате, че знаете повече от тях. Няма да е излишно да проявявате по-голяма толерантност към приятели и познати.


Телец

Днес е възможно да постигнете напредък по финансови въпроси или да водите преговори, в които в крайна сметка да постигнете изгодна за вас договореност. Единственото, което би могло да ви саботира, е да откажете да влезете в диалог.


Близнаци

Днес има вероятност нечие поведение да ви накара да се почувствате обидени, тъжни или ядосани. Все пак се опитайте да не затъвате в негативни мисли – дори сега да сте се съсредоточили върху проблемите, има вероятност да започнете да намирате решения съвсем скоро, след още няколко дни.


Рак

Каквито и задачи да имате днес, работете в екип с други хора. Дори да творите нещо, пак може да потърсите насърчение или помощ, за да популяризирате творбите си. Спазвайте поетите ангажименти, ако държите на репутацията си.


Лъв

Днес лесно ще избухвате и не е изключено конкретният повод за това да са действията на човек от най-тясното ви обкръжение – например близък роднина. Възможно е да преувеличавате, но по всяка вероятност гневът ви няма да е лишен от основания.


Дева

За да получите желаното или за да задържите някого при себе си, днес не използвайте манипулации и интриги, не давайте подкупи. Дори да постигнете успех, той ще е временен, а в дългосрочен план ще има и своята цена. В любовта е възможно да се въвлечете в спорове и в противоборство.


Везни

Днес емоциите лесно ще взимат превес над разума ви. Не задълбавайте прекалено много в драми, защото има вероятност да гледате на нещата само от своята собствена перспектива. Възможно е да уредите финансов въпрос или да водите разговори за пари.


Скорпион

Днес бъдете особено внимателни при общуването си – ще проявявате склонност да драматизирате и да изкривявате фактите както ви изнася. Вероятно ще изпитвате нужда от подкрепа, за да се справите със собствените си чувства. Ако обаче се съсредоточите върху определено занимание, може да свършите доста добра работа.


Стрелец

Днес е възможно на дневен ред да излезе нерешен в миналото проблем или след някакъв разговор да се отвори стара рана. Недейте да драматизирате прекалено – влиянието бързо ще отмине и през следващите дни отново ще бъдете в добро настроение.


Козирог

Възможно е днес да се наложи да проведете труден разговор. Не го избягвайте – само така ще успеете да намерите разрешение в някаква по-сложна ситуация или да си изясните нещо. Осмелете се да разкриете пред друг човек какво чувствате или желаете.


Водолей

Днес може да изпаднете в неблагоприятна ситуация, особено ако комуникацията ви с близък роднина е трудна или отношенията ви са по-сложни. Има вероятност напрежението в дома ви да ескалира, а и точно сега едва ли ще си замълчите, както сте го правили преди.


Риби

Днес ще сте особено раними и ще изпитвате нужда близките хора да ви подкрепят. Ако сте таили нещо в себе си, има голяма вероятност то да излезе наяве. Не прекалявайте с изискванията към околните – хората не са длъжни да постъпват както очаквате.