Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 22.04.2018


Овен

Претоварвате се твърде много. Отделете неделята за почивка, защото определено се нуждате от това. Използвайте последния ден от седмицата за забавления и не поемайте нови задачи днес.


Телец

Неделният ден не е подходящ за рискови начинания. Ако се колебаете дали да сключите дадена сделка или да предприемете важна стъпка в живота, оставете си малко повече време за размишления. Не прибързвайте, защото това няма да ви донесе нищо хубаво.


Близнаци

За вас денят ще бъде изпълнен с много емоции. Успокойте се, защото в противен случай е възможно да имате сблъсъци с околните. Изнервени сте – ако не внимавате, рискувате да се скарате с близките си.


Рак

Сега е подходящият момент да признаете чувствата си на близък до вас човек, който не подозира че изпитвате нещо към него. Действайте и не се страхувайте, че ще бъдете отхвърлени – късметът е на ваша страна.


Лъв

Днес гордостта ще ви изиграе лоша шега. Хората, които не ви познават добре, ви оценяват като прекалено вглъбени в себе си. Рискувате да провалите шансовете си да създадете отлично първо впечатление. Бъдете по-тактични и премерни в нещата, които споделяте.


Дева

Всичко днес ще върви по план. Нещата ще се случват както сте ги замислили и няма нищо, което може да ви спре по пътя към постигане на целите ви. Вечерта прекарайте по-дълго време с близките си или пък планирайте заедно как да прекарате лятната почивка.


Везни

През днешния ден ще се уверите, че половинката ви е вашата сродна душа. Не изпускайте човека до себе си, защото ще съжалявате горчиво. Сега е моментът да се насладите на взаимоотношенията си, и дори да помислите да предприемете по-сериозна стъпка.


Скорпион

Днес ще повярвате във възможностите си и ще има основателни причини за това. Тази увереност ще ви тласне към неподозирани успехи, които не сте си и помисляли, че ще постигнете. От вас се изисква да се концентрирате максимално и да работите усилено – не бива да се плашите от първата появила се неравност по пътя.


Стрелец

Днес инатът може да ви попречи за пореден път. Вероятно няма да си признаете, че сте допуснали грешка, поради което ще загубите доверието на засегнатите от нея хора. По-добре да забравите за малко за гордостта си и да се извините за недоразумението.


Козирог

За вас днешният ден ще е любовен. Успехите на интимния фронт ще са съпътствани от приятни изненади. Все пак не позволявайте еуфорията да замъглява рационалното ви мислене. Не забравяйте, че има задачи, които чакат да ги свършите.


Водолей

Днес се опитайте да не взимате сериозни решения. По-добре се посъветвайте с близките си, които ще ви дадат полезни насоки и ще ви помогнат в ситуация, която няма как да разрешите. Не винаги е хубаво да се справяте сами с всичко.


Риби

Принудени сте днес да се държите любезно с човек, когото изобщо не харесвате. Съгласявате се да постъпвате така, само защото това е важно за най-близките ви хора. Потърпете и няма повече да ви се налага да се преструвате.