Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 22.07.2018


Овен

Днешният ден е много подходящ за уреждане на стари проблеми и взаимоотношения. Но трябва да дадете прошка, да се освободите от миналото и да разрешавате конфликтите – започнете ли да вадите една след друга кирливи ризи, значи има още върху какво да работите и кризата няма да отмине.


Телец

Ще бъдете по-активни през първата половина на деня – в късния следобед едва ли ще имате желание да правите каквото и да било, освен да си почивате или да прекарате известно време в приятна компания. Може да си доставите някакво интелектуално удоволствие – например, да почетете.


Близнаци

Очаква ви изключително благодатен за интелектуална и научна дейност ден – ще бъдете много изобретателни и ще възприемате нови идеи с лекота. Възможно е и да почувствате нервност – в този случай ще ви подейства добре, ако разчупите малко рутината и направите нещо ново и интересно.


Рак

Във всичко, което правите днес бъдете умерени – особено в харченето. Ако имате финансови затруднения, помислете дали не разчитате прекалено много на други хора или на заеми. Загрижеността за пари може да е знак, че е крайно време да започнете да използвате собствените си способности, за да покривате разходите си.


Лъв

Днес ще бъдете много продуктивни, стига да насочите към нещо полезно и значимо енергията си, а не да я пилеете, за да спорите с някого и да доказвате, че сте прави. Денят е чудесен за спорт или за някаква изява, чрез която да покажете на околните на какво сте способни.


Дева

Днес обстановката в дома ви може да се напрегне – заради някакви промени, които се случват в момента, или защото ще трябва да стигнете до компромис с близките си по определен въпрос. Нека необвързаните сред вас не се заседявате вкъщи – ще имате шанс за интересно ново запознанство.


Везни

Днес общуването ще ви доставя истинска наслада, така че по възможност си намерете компания и прекарайте по-дълго време сред хора. Възможно е през днешния ден да научите нещо ново или да се запознаете с човек, който ще привлече интереса ви. Дори да сте обвързани от дълго време, днес във връзката ви ще има тръпка и изненади.


Скорпион

Днес по всяка вероятност ще бъдете в добро разположение, а емоциите и променливите настроения, които ви владееха през изминалите дни, ще отшумят. Ще гледате позитивно на случващото се, а това ще ви помогне да реагирате и по-адекватно. Не прекалявайте с храната и с алкохола.


Стрелец

Днес вниманието ви ще бъде насочено към важни взаимоотношения – най-вероятно към интимните. Сега има възможност да подходите към връзката си по-зряло и отговорно и да решите какво трябва да направите. Може да направите изгодна покупка за дома.


Козирог

Днес най-добрият ви помощник ще бъде разговорът, така че не се затваряйте в себе си и, ако искате нещо конкретно, споделете го. Откажете се от предварителните уговорки и не очаквайте кой знае какво – по всяка вероятност през днешния ден събитията няма да се развиват по план.


Водолей

Днес ще имате добро настроение и ще се радвате на по-голямо душевно спокойствие, отколкото през предишните дни. Ако имате някакъв проблем, опитайте се да не задълбавате в детайли, а гледайте философски на нещата – може би това, което ви се случва, има смисъл.


Риби

Днес не се страхувайте да следвате сърцето си и да правите неща, които ви доставят удоволствие. Ако вършите нещо, само защото си мислите, че „така трябва“, има голяма вероятност да се изпитате неудовлетворение. Възможно е плановете ви за бъдещето да претърпят внезапна промяна.