Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - DonTampone
Потребителско име:DonTampone
Име:Господин Борис Дренов
Статус:потребител / активен
Възраст:28 години
Регистриран на:05.09.07, 20:47 (преди 12 години)
Брой коментари в Новини:126
Последна промяна:22.03.08, 09:23 (преди 11 години)


Последните коментари в новини:


DonTampone, 04.06.2019, 14:00:41 (преди 2 седмици)
Ботевград / Наказват директор заради интервю
В Конституцията на Р. България е записано:
Чл. 39.
(1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.

Нима някой ще бъде наказан за това, че е упражнил правото си ?!

Не е нужно и средно ниво на EнтелЕгентност, за да разбере човек що за разпределение на бюджетния излишък направи правителството в края на миналата година.
Така например за родното село на баща ми са отпуснати над 1млн. , за изкърпване на улици. За справка, сайта на БНР: http://bnr.bg/vidin/post/101062948

Много се разми темата за приема в първи клас. Изтрайте поне до края на годината с предизборните препирни.
Мислете градивно и давайте идеи за нещо по-добро и хубаво.
Всяка власт е преходна и типично по български ще оплюем всяка една, това е ясно.
Не намирам причина да се смесва приема за първи клас с мръсна политика.

Да, наистина парите, с които училището субсидираше обяда на децата са спрени. Същото се отнася и за парите за басейн. Така е преценила г-жа Кочкова за добре, така е процедирала. В правото си е, упражнила го е. И за това нещо не се е искало становището и подписите на родителите.
За сметка на това обаче се правят родителски срещи, на които се искат подписите на родители в подкрепа на друго становище, че виждаш ли и други са си упражнили ЗАКОНОВОТО право, с което са "откраднати" пари от училището. Но пак казвам, така е сметката г-жа Кочкова за добре, така го прави.

Виждам, че много се коментира и запис. Аз лично не се срамувам от това , което се чува в записа. Не би трябвало да се срамува от него и г-жа Кочкова, която недвусмислено заявява, че управлението ѝ е прозрачно и не се притеснява да се заснема дори с видеокамери случващото се в училището.
Edit: Изпуснах да отбележа, че не съм автор и на видеото , нито съм го хостнал, но декларирам автентичността на аудио записа и удовлетвореността ми, че все пак някой се е погрижил обществеността да се "докосне" до думите на директора на ОУ "Вапцаров".

« предишна123456следваща »