Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 17.06.2019


Овен

Денят е благоприятен за уреждане на лични въпроси, особено ако касаят семейни отношения или съвместни начинания с друг човек. Опитайте се да подхождате трезво към ситуацията и не позволявайте на емоциите или на спомени за минали събития да замъгляват преценката ви.


Телец

Добре ще е днес да работите в сътрудничество с колегите си, за да постигнете по-добър резултат. Не е изключено някой да ви ядоса – ако това се случи и не е възможно да обсъдите положението, не се опитвайте да решавате проблема веднага или да доминирате.


Близнаци

Днес у вас може да се породи усещане, че емоциите ви пречат да работите толкова ефективно както би ви се искало. Не се ядосвайте, а се съсредоточете върху рутинните задачи и изчакайте емоциите ви да се уталожат. У дома не бъдете безразлични към грижите на близките си хора, а се опитайте да ги разберете и проявете внимание към тях.


Рак

Днес ще имате достатъчно сили да посрещнете всяко предизвикателство и много енергия, за да работите за постигането на целите си. Гледайте по-оптимистично на възникващите проблеми – това ще ви помогне да се концентрирате върху значимото и да не обръщате внимание на дребните неща.


Лъв

Днес думите и действията на другите хора – близки или колеги, ще ви засягат доста дълбоко. Не ги приемайте прекалено драматично и не изливайте гнева си върху околните. Ако имате подчинени и трябва да им споделите за някакъв проблем, говорете с тях, а не заповядвайте и не се опитвайте да налагате волята си.


Дева

Денят е подходящ за събиране на информация, за провеждане на срещи и разговори, както и за пътувания. Възможно е с колега да сте на различно мнение по някакъв въпрос и да си сблъскате рогата. Не се инатете и чуйте позицията на другия човек, защото в нея може и да има доза истина.


Везни

Днес бъдете внимателни и не харчете пари за излишни неща. Ще проявявате особена чувствителност към това доколко ви ценят хората, с които живеете или работите. Разчитайте на здравия си разум и ако нещо не ви изнася, просто го споделете, без да изпадате в драми.


Скорпион

Днес бъдете внимателни при общуването с партньора/партньорката си или с друг близък човек. Ако се чувствате наранени или обидени, обяснете го спокойно, а не обвинявайте. Пазете се от агресивни хора.


Стрелец

Днес по-добре пестете силите си и, ако не сте в настроение, направете нещо за себе си, което ще ви зарадва или успокои. Ако професията ви е творческа, внезапно може да ви озари вдъхновение. Желателно е да бъдете малко по-деликатни и да мислите, преди да говорите. Преценката ви за хората и ситуациите ще е твърде субективна.


Козирог

Днес избягвайте да влизате в спорове с колеги и не обвинявайте другите хора за собствените си неуспехи. Така само ще се вкарате в някоя емоционална дупка и целият свят ще ви стане крив. Прекарайте повече време със семейството си, особено ако напоследък го пренебрегвате заради работата си.


Водолей

Денят в службата ще е успешен, но не е изключено някой да ви ядоса и това да ви развали настроението. Опитайте се да не се връзвате за дреболии и гледайте важните неща. Ако сте обвързани, може да се наложи да обсъдите някакъв въпрос с партньора/партньорката си – направете го спокойно.


Риби

Днес емоционалността ви ще бъде повишена и ще приемате постъпките и думите на околните твърде лично. Може би ще пожелаете да останете насаме със себе си и така да се справите с емоциите, но ще постъпите по-добре, ако признаете какво чувствате – ако не на човека, който ви е ядосал или наранил, то поне на приятел.