Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 23.02.2019


Овен

Днешният ден е чудесен за купони, за игри или за други забавления. Ще търсите удоволствията и веселието и сигурно ще има възможност да си ги осигурите. Едва ли ще ви се иска да си стоите вкъщи – скучните занимания ще ви отегчават, така че бягайте от тях. Внимавайте с алкохола, защото има риск да прекалите с чашката.


Телец

Днес не проявявайте егоизъм и се съобразявайте малко повече с желанията на близките си. Не се оправдавайте с това, че знаете кое е добро за тях, защото може те да не са на същото мнение. Ако искате да разберете какво ги прави щастливи, разпитайте ги.


Близнаци

Днес ще сте целеустремени и едва ли някой ще успее да ви разубеди да не правите това, което сте си наумили. Все пак ще трябва да вземете предвид мненията на хората около себе си, ако решенията ви засягат и тях. Поне ги изслушайте, за да не ви обявят за егоисти или за безсърдечни.


Рак

Макар денят да е почивен за много хора, ще ви занимават финансови въпроси. Изгледите за положително развитие са добри, затова не се притеснявайте и се отпуснете. Ще си прекарате чудесно деня, ако забравите за работата и си доставяте повече удоволствия.


Лъв

Днес може спокойно да се погрижите за себе си. Забравете за работата, за ангажиментите към хората край вас и отделете малко време за разкрасяване, за спорт. Околните веднага ще забележат промяната и ще откликнат положително.


Дева

Днес обръщайте специално внимание на тялото си, защото всичко добро, което направите за него, ще ви се отрази особено благотворно. Не прекалявайте с алкохола и храната – сега е моментът да се погрижите за себе си и да се освободите от отровите с кратък разтоварващ режим. Работата ще ви спори, но, само ако ви доставя удоволствие.


Везни

Днес настроението ви ще е добро. Ще имате желание да се видите с приятели, да прекарате повече време с любимия човек или да отидете на парти. Каквото и да изберете, ще ви се иска да се забавлявате и да избягате от всякакви домашни и служебни проблеми. Очаква ви приятна среща – за някои от вас може да е и романтична.


Скорпион

Днес ще има възможност да блеснете по някакъв начин сред околните – с талант, с умения или дори с външния си вид. Лесно ще постигнете хармония в отношенията с близки и приятели, ако не се инатите и проявите готовност да изслушвате мнението на другите.


Стрелец

Днес ще бъдете в добро настроение и няма да ви се иска да си губите времето със скучни занимания. Ако обаче попаднете на хубава книга или поканите на гости приятел, с когото може да си побъбрите на воля, ще си изкарате чудесно и без да напускате дома си. Възможно е човек от най-близкото ви обкръжение да изрази различно от вашето мнение.


Козирог

Как ще се чувствате днес зависи най-вече от това с какви хора сте заобиколени. Ако сте в приятна компания, денят ви ще премине нормално. Ако обаче отношенията ви с партньора/партньорката или с член на семейството са по-обтегнати, нищо чудно да припламнат искри. Купете си лотариен билет или тотофиш – късметът може да ви се усмихне.


Водолей

Днес ще сте настроени за забавления, но, общо погледнато, ще ви вълнуват най-вече собствените ви дела. Дори те да засягат друг човек, пак ще гледате на нещата от вашата перспектива. Обаче искате или не, ще трябва да се съобразите с чуждото мнение, защото иначе ще срещнете съпротива или другите ще откажат да ви съдействат.


Риби

Днес ще се открие възможност да направите нещо, което ще се отрази добре на тялото ви или на цялостния ви начин на живот. Всичко, което извършите, за да се усъвършенствате или да постигнете подобрение в някаква област от живота си, ще даде добри резултати. Денят е чудесен за учене.