Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 12.11.2018


Овен

Днес няма да е много удачно да подхващате нови проекти или да се занимавате с дейност, която изисква много енергия. Почивайте си повече, особено ако се чувствате изморени или сте по-емоционални. Довършете задачите, които сте подхванали, и по възможност внесете ред на работното си място.


Телец

Днес бъдете внимателни при общуването с човека до себе си, защото е възможно да проявите ревност и да направите драма от нищото. В работата се концентрирайте върху рутинните задачи и оставете изпълнението на по-сериозните дела за утрешния ден. Може да се наложи да водите дискусии по някакъв въпрос или да участвате в обсъждания.


Близнаци

Днес може да се струпат доста служебни задачи и ангажименти – подхождайте сериозно към тях и не давайте обещания, които няма да изпълните. Ако се почувствате уморени и/или натоварени психически, това е знак, че трябва да забавите темпото и да си дадете почивка.


Рак

Днес ще се стремите към хармония в семейните отношения и ще направите всичко, за да я поддържате. Може да усетите потребност да помогнете на любим човек или да разкрасите дома си по някакъв начин. Много от вас ще се радвате на подкрепата на най-близките си хора или ще се наслаждавате на домашния уют.


Лъв

Днес ще бъдете ангажирани със семейни въпроси. Може би ще трябва да окажете повече грижи и внимание на детето си или някой член на семейството ви ще се нуждае от вашата подкрепа. Ще бъдете настроени любвеобилно и щедри в чувствата си, което вероятно ще се отрази много добре на взаимоотношенията ви.


Дева

Днес ще се справяте чудесно с всякакви проблеми от практично естество – битови, служебни и финансови. Ще трябва да покажете комуникативни умения, но най-вероятно това няма да представлява проблем за вас. Ще проявявате отлични анализаторски способности и лесно ще достигате до корена на проблемите.


Везни

За да постигате успехи днес, няма нужда да правите кой знае какво. Просто ще трябва да се отпуснете, да бъдете себе си и да се насладите на това, което ще се случи през деня. Някои от вас ще имате силно желание да разкрасявате – себе си или пространството наоколо. Ако сте обвързани, силно ще привличате любимия си човек.


Скорпион

Днес ще сте много прозорливи и по всяка вероятност ще гледате по-реалистично отколкото преди седмица на някой човек или на житейска ситуация. В работата може да разчитате на способността при общуването си да забелязвате скритите страни – тези, които убягват на останалите.


Стрелец

Днес в работата се съсредоточавайте само върху най-належащите проблеми и задачи. Ако някакъв ангажимент изисква да хвърлите повече енергия, отложете изпълнението му при възможност за утре. Ако имате някакъв емоционален проблем, разчитайте на помощта на близък приятел или просто си дайте малко време докато емоциите поутихнат.


Козирог

Днес в работата е възможно да получите някаква награда – или парична, или възможност да се изявите. Отношенията ви с близките хора ще бъдат стабилни, ако се вслушвате в техните желания. Старайте се да балансирате между работата и удоволствието.


Водолей

Днес ще имате успех в дейности, свързани с учене и усъвършенстване. Може да намерите решение на всеки проблем, защото ще мислите творчески и няма да се ограничавате с установилото се положение. Ако се налага, не се колебайте да експериментирате и заложете на нестандартното.


Риби

Ако днес на дневен ред излезе някакъв проблем – служебен или финансов, не го игнорирайте: той ще се появява отново и отново докато не го разрешите. Обаче тези от вас, които харесвате работата си, може да се почувствате особено удовлетворени от постигнато през деня.