Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 21.04.2019


Овен

Днес се доверявайте на инстинктите си, особено ако искате да разрешите по възможно най-добрия начин възникналите проблеми от личен или от материален характер. Необходимо е да проявявате постоянство.


Телец

Днес се стремете да не поемате излишни рискове, с които може да поставите под въпрос личната, материалната или деловата си сигурност. Изберете възможността да прекарате по-дълго време в компанията на интимната си половинка и на малките членове на семейството си.


Близнаци

Ако днес сте активни физически, това ще ви помогне да преодолеете стреса, натрупан през изминалите работни дни. Планирайте внимателно как да изпълнявате предстоящите си проекти.


Рак

Днес много от вас ще намерите разрешение на съществуващ проблем от личен характер и така ще преодолеете различията с интимната си половинка. Не пренебрегвайте потребността си от пълноценна почивка.


Лъв

Днес ще се открие възможност да разчупите ежедневието си и да се заемете с реализацията на проекти, които са свързани със семейството и с дома ви. Не очаквайте човекът до вас непрекъснато да се съобразява единствено с вашите желания.


Дева

Днес обръщайте внимание на детайлите, от които зависят личната и материалната ви стабилност. Погрижете се за близките, които в последно време пренебрегвахте поради голямата си заетост.


Везни

Днес се постарайте да съхраните отличната си здравословна форма. В случай че изпитате някакво неразположение, на всяка цена вземете мерки, преди да е станало твърде късно.


Скорпион

Днес се отпуснете с любим спорт или се отдайте на занимание, което би оказало позитивен ефект върху вас. Обмисляйте внимателно какви инициативи да предприемете в началото на новата седмица.


Стрелец

Днес ще има възможност да приключите с реализирате важна инициатива, благодарение на което за вас значително ще се подобрят обстоятелствата в материално отношение. Осъществената от вас делова среща ще донесе резултатите, към които се стремите.


Козирог

Днес се стремете да бъдете в помощ на обичаните от вас близки хора. Обърнете внимание на физическото си състояние. Не прекалявайте с удоволствията, които може да окажат неблагоприятен ефект върху фигурата ви.


Водолей

Днес действайте с размах както по отношение на личните си дела, така и спрямо инициативите, от които в бъдеще ще зависят приходите ви. Отделете време за пълноценен сън.


Риби

Днес за по-голямата част от вас ще се създадат достатъчно добри условия, за да предприемете промяна в живота си. На мнозина ще се наложи да преодолявате противоречията, възникнали в отношенията с възрастни членове на семейството.