Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 25.02.2018


Овен

Днес нищо няма да ви пречи и ще успеете да се посветите на любимите си занимания. Това ще ви донесе много спокойствие и положителни емоции и ще ви зареди с енергия. Вечерта също ще е приятна, защото ще я прекарате с някого, когото харесвате.


Телец

Днес, без да издребнявате и да анализирате непрекъснато, бъдете отворени да чуете нови и различни идеи. Трябва да умеете да преценявате и гледните точки на другите, защото в противен случай ще се окажете сами срещу всички.


Близнаци

Днес е ден за равносметки, съберете мислите си и признайте поне пред себе си какво точно искате. Не тръгвайте към всяко нещо с убеждението, че единствено вие сте прави, изслушвайте и чуждото мнение – то може да се окаже ценно.


Рак

Не стоварвайте днес върху себе си всички отговорности, оставете и на другите да поемат своя дял. Не сте толкова големи герои, че да спасявате всекиго и всичко. Понякога има нужда и вие да бъдете спасявани от някого, оставете се на нечии грижи.


Лъв

Време е да обърнете внимание на човека до себе си. Има какво да се желае във взаимоотношенията ви, защото напоследък сте доста разсеяни и от това връзката ви страда. Ако сте необвързани, време е да се огледате около себе си – човекът е под носа ви.


Дева

Ще ви зарадват с неочаквани, но радостни новини, а еуфорията ще ви владее през целия ден. Но недейте да витаете прекалено много в облаците, защото някой може да се опита бързо да ви приземи.


Везни

Чудесен ден да планирате и да организирате предстоящи събития. Ще сте във вихъра си и няма да има кой да ви спре. Обичате всичко в живота ви да е подредено и затова трябва да се опитате да овладеете настъпилия в личните ви отношения хаос.


Скорпион

Днес е възможно хората край вас да се държат прекалено агресивно. Не се противопоставяйте открито и не разгласявайте намеренията си. Ще е необходимо да останете в сянка и внимателно да премислите следващия си ход.


Стрелец

Благодарение на личното си обаяние днес бихте могли да прекрачите прага на всяка непристъпна крепост. Не пропилявайте този шанс. Идеален ден за взимане на решения и за действие – ще е изключително лесно да намерите нестандартно разрешение във всяка ситуация.


Козирог

Днес настроението ви няма да е много добро, защото някой ще се опитва да ви изкара виновни за нещо, в което изобщо не сте искали да се забърквате. Отстоявайте позициите си и не отстъпвайте от тях за нищо на света.


Водолей

Днешният ден ще е доста динамичен. Единствената опасност е, че може да пропуснете някое важно обстоятелство измежду безбройните неща, които имате за вършене. Концентрирайте се по-добре и не се оправдавайте с прословутата си разсеяност.


Риби

Днес помислете за семейството и за близките си хора. Покрай работата не ви остава време да обърнете внимание на любимите същества, прекарайте време с тях и ще се почувствате като нови. Очертава се вечерта да е особена, но ще ви бъде приятно.