Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 23.05.2018


Овен

Днес бихте могли да изпълните това, което сте замислили, но ще трябва да положите по-големи усилия. Грижете се малко повече за здравето си и не прекалявайте с нищо, което може да навреди на тялото ви. Изпълнявайте поетите ангажименти – ако не го правите, това ще ви създаде лоша репутация.


Телец

През днешния ден не се опитвайте да угодите на всички, само и само да има мир, защото едва ли ще успеете да се справите в ситуацията. Запитайте се какво искате вие и не се страхувайте да споделите това. Може успешно да вложите енергията в някаква домашна работа, особено ако не сте довършили нещо.


Близнаци

Днес ще бъде доста трудно да си замълчите, в случай че някой ви подразни с поведението си – особено ако е близък човек. Някои от вас може да изречете това, което досега сте премълчавали, и така да се освободите от тежък товар. Все пак подбирайте думите си – ако сте прекалено директни, може да засегнете събеседника си.


Рак

Днес избягвайте да действате импулсивно – има риск да направите нещо, за което после ще съжалявате. Ако влезете в спор, само и само да докажете, че сте прави, в крайна сметка може и да постигнете своето, но ще отблъснете друг човек или ще се лишите от възможността да чуете различно мнение.


Лъв

Днес ще имате добро настроение, защото ще постигате всичко без усилия. Усвояването на нови неща няма да ви притесни – ще го приемате като предизвикателство и ще се справите чудесно. Денят е чудесен за пътуване.


Дева

По-разумно ще е през днешния ден да сте меки и внимателни с околните. Ако искате да постигнете нещо, не упражнявайте натиск върху другите – така няма да достигнете желаното, а само ще ги настроите срещу себе си и нищо чудно да започнат да проявяват инат. Довършете започнатото и не предприемайте нищо ново.


Везни

Днес бъдете по-внимателни, ако пътувате или извършвате преместване – има риск да възникнат усложнения. Възможно е да се наложи да заемете позиция по някакъв въпрос. Не си мълчете, само и само да не си създадете неудобства, тъй като така друг ще взима решения вместо вас.


Скорпион

Днес насочете усилията си по посока на подобрението и усъвършенстването – на себе си, на нещо, което работите, или на служебната ви среда. Ако възникнат разногласия с колега, бъдете искрени и споделете какво според вас не е наред. Бъдете внимателни обаче – ако отправяте критики и обвинения, няма да постигнете нищо.


Стрелец

Днес ще бъдете много отдадени на реализацията на целите си и трудно някой ще успее да ви отклони от пътя или да ви разубеди за нещо. Много от вас ще сте на вълната на приключенията и забавленията, включително и на романтичните. Срещите и разговорите през днешния ден ще бъдат интересни, а, ако става дума за работа – ползотворни.


Козирог

Днешният ден ще премине леко и приятно за вас, ако сте по-гъвкави и не се придържате към стриктни планове. Бъдете възприемчиви към новите идеи, дори да ви се струват странни или твърде смели – нищо чудно да научите нещо полезно. До вас може да достигне радостна вест.


Водолей

Днес вашата способност да работите в екип ще бъде оценена високо. Ако децата ви са се спречкали за нещо, а някой в обкръжението ви да се опитва да се налага или изпадне в самосъжаление, преценявайте ситуацията обективно и се водете от общия интерес, особено ако сте ръководител на екип.


Риби

През днешния ден останете верни на себе си и не правете прекалени компромиси в името на другите, защото накрая може вие да платите цената. Ако нещо не ви кара да се чувствате добре, кажете „не“. Позволете си да правите това, което обичате – така ще се заредите с енергия и ще вършите всичко друго по-пълноценно.