Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 19.08.2018


Овен

Днес няма да излишно да проявявате по-голяма предпазливост, особено ако сте свикнали да правите всичко с размах и да не му мислите много-много. Вероятно ще трябва да се примирите с нещо, което не ви е съвсем приятно: няма да имате кой знае какъв избор, така че по-добре не се бунтувайте, защото само ще изхабите ценна енергия.


Телец

Ако днес се почувствате претоварени, може би поставяте прекалено високи изисквания към себе си или се опитвате да угодите на околните. Спрете да го правите и се погрижете за себе си. Ще бъдете склонни към заблуди, особено в любовта и интимните връзки.


Близнаци

Днес е възможно да преосмислите решение, което сте взели преди. Ако сте прекалявали с нещо, сега вероятно ще се наложи да затегнете малко колана. Събитията през днешния ден до голяма степен ще са в резултат от действията и решенията ви в миналото.


Рак

Днес може и да не ви е приятно, че трябва да направите нещо, но определено ще бъде по-добре да не бягате от задачи и ангажименти, защото после ще ви дойде нанагорно. Не закъснявайте за срещи и спазвайте поетите ангажименти – така няма да си създадете излишни трудности.


Лъв

Днес бъдете внимателни с любовните похождения, защото има риск да попаднете в сложна ситуация или да се доверите на някого, който не е какъвто/каквато изглежда. Отношенията с родители, авторитети и висшестоящи ще бъдат доста сложни и не е изключено някой да се почувства засегнат – вие или друг човек.


Дева

Днес ще изпитвате силна потребност да си осигурите подкрепа от близките си хора и е възможно доста да се засегнете, ако не я получите. Не се колебайте да помолите за помощ, ако ви е трудно – има голям шанс хората да откликнат на желанията ви.


Везни

Днешният ден за вас ще бъде изпълнен с големи предизвикателства, най-вече в емоционално отношение – може да се почувствате самотни или неразбрани. Вероятно ще изпитате потребност да се усамотите, за да премислите някои неща и да решите как да подходите към човека, събудил у вас въпросните чувства.


Скорпион

Денят е много благоприятен за пътуване – ще имате приятни изживявания и ще се разнообразите. Що се отнася до любовта обаче, нищо чудно да срещнете известни трудности при общуването или просто да имате усещането, че човекът до вас не ви разбира.


Стрелец

Ако днес искате да свършите някаква работа качествено, няма да бъде излишно да създадете по-добра организация. Имайте едно наум, ако някой ви обещава нещо – има риск да се доверите сляпо и да ви измамят. По-добре не взимайте решения, свързани с пари – може да сбъркате.


Козирог

Днес много от вас ще бъдете на вълната на романтиката и удоволствията. Има голяма вероятност да намерите някакъв източник на наслада – възможно е да е човек, но също и някакво любимо занимание, даже произведение на изкуството. Чудесен ден за творческите личности – ще успеете да придадете форма на идеите си.


Водолей

Днес е по-добре да се отнасяте сериозно към обещанията и ангажиментите, които сте поели, защото в противен случай ще разочаровате близък човек или ще си създадете лоша репутация. Поведението на любимия човек може да бъде доста объркващо, дори подвеждащо.


Риби

Днес може да усетите желание да помогнете на някого – на приятел, например. Денят е много подходящ за благотворителност и за всякакви инициативи, ориентирани към благото на повече хора. Ако се почувствате привлечени от някого, не решавайте веднага, че сте срещнали голямата си любов – има риск да преувеличавате.