По повод Международния ден на възрастните хора, който се отбелязва днес, кметът Георги Георгиев изпрати поздравителни адреси до всички пенсионерски клубове в община Ботевград. Градоначалникът поздрави лично членовете на градския клуб „Детелина”.
„Пожелаваме ви да бъдете здрави, бодри и с приповдигнато настроение да отбележите Деня на възрастните хора. Нека всеки ден да е празник за вас. Не се съмнявайте, че ръководството на общината ще прави така, че вашият живот да е малко по-различен от живота на връстниците ви в страната. Пожелавам още да ви вдигнат пенсиите, както и заплатите на вашите деца”, каза Георги Георгиев. От името на Община Ботевград той връчи на клуб „Детелина” парична награда от 1000 лева. Същата сума е заделена и за останалите клубове в Ботевград и по-големите села. Това съобщи още градоначалникът.
Поздрав към пенсионерите отправи и председателят на клуб „Детелина” Манол Чуканов: „Искаме ми се да пожелая на всички вас най-доброто, което заслужавате -  здраве и достоен живот. Не спирайте да мечтаете, защото старостта не докосва душата, в която има слънце и топлина.”.
Празникът в клуба продължи с поетично-музикална програма. Кметът Георги Георгиев пя заедно с участниците в нея.