Преди две седмици беше финалът на реалитито "Като две капки вода". Победител в първия сезон на шоуто е Рафи. Той спечели и голямата награда чисто нов автомобил. Оказа се обаче, че той е единственият участник в шоуто, който е изкарал нещо от трите месеца уморителни репетиции и концерти на живо, пише "Уикенд". Най-разочарованата от всичко в предаването е актрисата Албена Михова.


"Кой ви каза, че вземаме хонорари? Тези формати май са без пари. Не сме получавали пари за това предаване, просто участвахме. Ако спечелиш, добре. Ако не, само се показваш", огорчена е актрисата.


Блондинката е категорична, че участниците на са били равнопоставени в шоуто, тъй като е имало професионални певци, а идеята всъщност е актьори да се превъплащават в различни образи. Според нея не е честно Рафи да спечели, тъй като той има много по-добра подготовка от по-възрастните от него актьори.


Албена сподели, че озвучаването на залата не е било на ниво и не е имало достатъчно колони, през които да чуват музиката:"Професионалните певци се справяха в такива ситуации, но нас останалите това ни затормозавяше още повече".