По електронната ни поща получихме следното благодарствено писмо от ръководството на ДГ „Еделвайс”, което качваме с удоволствие:


На 11.06.2020 г. "Елаците-МЕД" АД с.Мирково предоставиха на ДГ"Еделвайс" безвъзмездно 6 компютъра/За всичките 6 групи на ДГ и 1 копирна машина /втора употреба/  .
Моля г-н Христов  да изразите чрез вашият форум , голямата ни благодарност за направеният жест. С този си акт на действие "Елаците -МЕД" АД отново засвидетелстваха грижата и  вниманието към ДГ"Еделвайс" гр. Етрополе.
В  дни на извънредна  епидемиологична ситуация, когато социалните контакти са изключително ограничени, тази техника ще позволи на колегите учители да комуникират по между си, да подкрепят и консултират  родителите на децата от ДГ в електронна среда, ще черпят информация, ще се усъвършенстват и споделят добър педагогически опит.
Пожелаваме на ръководството на "Елаците-МЕД" АД, в лицето на изпълнинелния директор г-н Драгомир  Драганов,  крепко здраве,  лични и професионални успехи и благополучие!
С уважение:
От ръководството на ДГ"Еделвайс"
Директор:
Т.Маринова


Снимката е от фонда на сайта