По-рано днес Сдружение „За Етрополе“ връчи награди на отличилите се в отделните категории в конкурса „Етрополец на годината“. Събитието се проведе в конферентната зала на комплекс „Етрополия“ в присъствието на гости и приятели.


Конкурса се провежда в три категории като победителите, както и техните подвластници, бяха избрани на страницата на „За Етрополе“ във Фейсбук.


В категория „Еторполе е обектива“ наградата за първо място получи Диана Найденова за нейната снимка „Часовниковата кула“.


В категория „Етрополе в рисунки“ бе отличен Кирил Кръстев – Кироки с творбата „Манастира „Света Тройца“.


За „Етрополец на годината“ бе отличен най-малкият участник в конкурса Даниел Димчев на шест години, който вдъхнови със своята дейност и стана пример за всички съграждани.


Специална награда получи Марин Кубетски, дългогодишен деятел на Сдружението, за цялостната си дейност в сдружението и добруването на нашия град. Неуморната грижа и съпричастност в помощ на обществото не са останали незабелязани и неоценени.


Наградите връчиха Борил Караканов и Светлана Бошов, която беше и водещ на събитието.


Специален гост на събитието бе Гален Монев – депутат от „Български възход“, за София Област.


Сдружение „За Етрополе“ благодари на всички победите и участници за желанието и участието и им желае здраве, вдъхновение и до нови срещи!