По повод 140 години читалищна и библиотечна дейност, Общинска читалищна библиотека „Иван Вазов“ Ботевград Ви кани на 13 май от 19 часа в малкия салон на читалището, където в центъра на събитието под наслов "Гласът разказва..." ще бъде актрисата и телевизионна водеща Гергана Стоянова.


Срещата няма да бъде насочена единствено към професионалната кариера на актрисата, но и към нейния разнолик образ на мечтаеща и реализираща смелите си мечти българка.


„Всъщност аз вече не се поставям в ситуация да се надявам нещо да се случи. Просто го планирам и не му давам шанс да се измъкне. За изминалите години разбрах, че факторите, които определят дадено събитие, са два вида – зависещи и независещи от теб. И знам, че силата ми се умножава, ако концентрирам усилията си върху тези, които зависят от мен", споделя Гергана Стоянова. С тези думи тя определя една от формулите, с които постига успехите си. 


Предизвикателен и свободолюбив дух, широк и всеобхватен поглед към света, необозрим полет на един непрекъснато развиващ се творец с разностранни интереси, стоят зад името Гергана Стоянова.


Това е една жена, която осмисля значението на думата „будител“, чрез нейните семинари - "Аз уча, вярвам, мога, знам", за самопознание, самообучение, вдъхновение и плануване на мечти с деца от 1 до 12 клас, учителски колективи и граждани на всякаква възраст.


Всеки, който се е докоснал до нейния характер и темперамент, я е заобичал и е бил вдъхновен по един или друг начин. Гергана Стоянова е професионалист и успяла жена, чийто глас чуваме отвсякъде – от познатото „в момента няма връзка с този номер“, макар че с Гергана винаги има връзка, защото тя има неизчерпаемата енергия да се занимава с няколко неща едновременно и да ги довежда докрай. От навигацията на Гугъл, през телевизионния екран и рекламите до програмата за незрящи, която е в помощ на хиляди българи. 


Заповядайте на една вълнуваща и мотивираща среща-разговор!


Билети - на касата на читалището.