От новия сезон черногорският баскетболист Вукота Павич вече е в състава на македонския Фени Индустри.  23-годишното крило завърши сезона в  КК Жрински Мостар от Босна и Херцеговина.


Вукота Павич игра за Балкан през сезона 2014/2015 и остави много добри впечатления с представянето си при спечелването на сребърните медали. В края на сезона му в тима от Ботевград  той получи тежка контузия в китката и се наложи да му бъде направена операция. След възстановяването му Вукота Павич бе привлечен от участника в Адриатическата лига черногорски тим Сутиеска от родния му град Никшич.


От Фени Индустри се опитват, който завърши на четвърто място в редовния сезон на първенството на Македония, се стремят към засилване на конкурентноспособноста на тима във вътрешния шампионат. В тима от Кавадарци са привлечени за новия сезон още американският гард Джефри Мос и високият 210 см грузински център Георги Шарабидзе, както и Горян Марковски от шампиона МЗТ.


Ще припомним, че в отбора на Фени Индустри играха и други двама бивши играчи на Балкан - Иван Лилов през сезона 2011/2012, и Бошко Йовович, който досега бе в пловдивския Академик.