Фондация „Съвременност“ представя покана за обучение на тема „Театрални техники и игрови модели за работа с младежи“ по проект „Акция младежи“, финансиран от Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2023г.


Обучението е насочено към обогатяване и разнообразяване на работата на възрастни, които работят с и за млади хора, като ще им помогне да се запознаят с ефективни инструменти за мотивиране на младежите за усвояване на знания и повишаване на тяхната удовлетвореност. Участниците ще се научат как да прилагате игрови елементи в неигрови контекст и как да използват театрални техники за развитие на социални умения и емоционална интелигентност. 


Поканата е отворена към всички хора, които работят за и с младежи, без оглед на тяхната възраст и професионален опит (педагогически специалисти, социални работници, студенти от педагогически специалности, младежки активисти (инфлуенсъри), доброволци и неформални лидери в общността, представители на неправителствения сектор, представители на младежки организации и обществени образователни центрове, заинтересовани граждани, др.)


Обучението ще се проведе на следните дати: 12, 13, 14 април и 19, 20, 21 и 22 април.


Oбучението е безплатно!


Запишете се за участие в сайта на фондация „Съвременност“: www.savremennost.org  


За повече информация: +359897910195